حزب‌الله: دولت لبنان از دادن هدایای رایگان به دشمن دست بردارد متن کامل نامه ایران، روسیه و چین: نمی‌توان بر مبنای مکاتبه تروئیکا اقدامی انجام داد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ادعای افزایش ذخایر اورانیوم ۶۰ درصدی در ایران را تکرار کرد ادعای آسوشیتدپرس: آژانس و ایران درباره ازسرگیری بازرسی سایت‌های آسیب دیده در جریان جنگ، به توافق نرسیده‌اند ادامه بررسی لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام به جلسه بعد موکول شد طالبان: زلزله افغانستان تاکنون ۱۴۵۷ کشته و ۳۳۹۴ زخمی بر جای گذاشته دیدار عمار حکیم با سعید خطیب‌زاده/ تاکید بر دور نگه داشتن منطقه از هرگونه تهدید «شاباک» از خنثی شدن عملیات ترور «بن‌گویر» خبر داد پزشکیان: تصمیمات بسیار مهم، استراتژیک و حیاتی در دیدار با روسای جمهور روسیه، چین و ترکیه گرفتیم/ با قدرت در مقابل یک‌جانبه‌گرایی مقابله می‌کنیم آخرین جزئیات فروش و واگذاری سهام برای پرداخت معوقات بازنشستگان رویدادی بی‌سابقه: UFC در محوطه کاخ سفید به میزبانی ۴ ژوئیه ۲۰۲۶ تساوی ۲-۲ ایران و قطر/ پیاتزا از شاگردانش عصبانی شد!

کاهش کلسترول با «یونجه»!

ترکیبات موجود در گیاه یونجه جذب کلسترول را کاهش و ترشح استروئید‌های خنثی و اسید‌های صفراوی را به مدفوع افزایش می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۹ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 21
کد خبر: ۱۹۰۶۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ یونجه بومی مناطق مدیترانه‌ای است، ولی از دیرباز به طور گسترده در مناطق دیگر جهان نیز کشت می‌شود. این گیاه علاوه بر اینکه در برخی نواحی ایران به حالت وحشی یافت می‌شود در مناطق مختلف نیز پرورش یافته و کشت می‌شود.

بخش مورد استفاده: اندام‌های هوایی گیاه

ترکیبات: ساپونین‌ها و ویتامین‌های A , C , D , K و منگنز

فارماکولوژی: ترکیبات استروئیدی Biochlanin A Gentistein، Cotimestrol و Daidzein خواص استروژنیک داشته و جزء ترکیبات فیتواستروژن هستند.

محتوای ساپونین‌های برگ گیاه یونجه، سطوح کلسترول تام را بدون اثر بر سطوح لیپوپروتئین با دانسیته بالا (HDL) کاهش می‌دهد.

ترکیبات موجود در گیاه یونجه جذب کلسترول را کاهش و ترشح استروئید‌های خنثی و اسید‌های صفراوی را به مدفوع افزایش می‌دهند.

محتوای منگنز گیاه یونجه می‌تواند در اثرات کاهندگی قند خون این گیاه نقش داشته باشد و ترکیب Medicagol احتمالا مسئول فعالیت ضد قارچی گیاه است.

• نحوه و مقدار مصرف و دوز روزانه در موارد سطوح بالای کلسترول خون ۴۰ گرم از دانه‌های حرارت داده شده، سه بار در روز به همراه وعده‌های غذایی.

• سمیت

در نتیجه مطالعه‌ای شش هفته ای، هیچ گونه علائم سمیت بین شش نفر از افرادی که روزانه مقدار ۱۶۰ گرم گیاه یونجه به مدت سه هفته و به دنبال آن روزانه ۸۰ گرم از گیاه را به مدت سه هفته مصرف کردند، مشاهده نشد. / بهداشت نیوز

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار