کاهش کلسترول با «یونجه»!-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

کاهش کلسترول با «یونجه»!

ترکیبات موجود در گیاه یونجه جذب کلسترول را کاهش و ترشح استروئید‌های خنثی و اسید‌های صفراوی را به مدفوع افزایش می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۹ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 21
کد خبر: ۱۹۰۶۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ یونجه بومی مناطق مدیترانه‌ای است، ولی از دیرباز به طور گسترده در مناطق دیگر جهان نیز کشت می‌شود. این گیاه علاوه بر اینکه در برخی نواحی ایران به حالت وحشی یافت می‌شود در مناطق مختلف نیز پرورش یافته و کشت می‌شود.

بخش مورد استفاده: اندام‌های هوایی گیاه

ترکیبات: ساپونین‌ها و ویتامین‌های A , C , D , K و منگنز

فارماکولوژی: ترکیبات استروئیدی Biochlanin A Gentistein، Cotimestrol و Daidzein خواص استروژنیک داشته و جزء ترکیبات فیتواستروژن هستند.

محتوای ساپونین‌های برگ گیاه یونجه، سطوح کلسترول تام را بدون اثر بر سطوح لیپوپروتئین با دانسیته بالا (HDL) کاهش می‌دهد.

ترکیبات موجود در گیاه یونجه جذب کلسترول را کاهش و ترشح استروئید‌های خنثی و اسید‌های صفراوی را به مدفوع افزایش می‌دهند.

محتوای منگنز گیاه یونجه می‌تواند در اثرات کاهندگی قند خون این گیاه نقش داشته باشد و ترکیب Medicagol احتمالا مسئول فعالیت ضد قارچی گیاه است.

• نحوه و مقدار مصرف و دوز روزانه در موارد سطوح بالای کلسترول خون ۴۰ گرم از دانه‌های حرارت داده شده، سه بار در روز به همراه وعده‌های غذایی.

• سمیت

در نتیجه مطالعه‌ای شش هفته ای، هیچ گونه علائم سمیت بین شش نفر از افرادی که روزانه مقدار ۱۶۰ گرم گیاه یونجه به مدت سه هفته و به دنبال آن روزانه ۸۰ گرم از گیاه را به مدت سه هفته مصرف کردند، مشاهده نشد. / بهداشت نیوز

ارسال نظر