کاهش کلسترول با «یونجه»!-راهبرد معاصر
میزبانی تیم ملی فوتبال ایران از امارات در کشور عمان واژگونی اتوبوس در جاده زاهدان به زابل / ۲۸ نفر مصدوم شدند وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام همتی: از رونق گذشته در مناطق آزاد خبری نیست فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

کاهش کلسترول با «یونجه»!

ترکیبات موجود در گیاه یونجه جذب کلسترول را کاهش و ترشح استروئید‌های خنثی و اسید‌های صفراوی را به مدفوع افزایش می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۹ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 21
کد خبر: ۱۹۰۶۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ یونجه بومی مناطق مدیترانه‌ای است، ولی از دیرباز به طور گسترده در مناطق دیگر جهان نیز کشت می‌شود. این گیاه علاوه بر اینکه در برخی نواحی ایران به حالت وحشی یافت می‌شود در مناطق مختلف نیز پرورش یافته و کشت می‌شود.

بخش مورد استفاده: اندام‌های هوایی گیاه

ترکیبات: ساپونین‌ها و ویتامین‌های A , C , D , K و منگنز

فارماکولوژی: ترکیبات استروئیدی Biochlanin A Gentistein، Cotimestrol و Daidzein خواص استروژنیک داشته و جزء ترکیبات فیتواستروژن هستند.

محتوای ساپونین‌های برگ گیاه یونجه، سطوح کلسترول تام را بدون اثر بر سطوح لیپوپروتئین با دانسیته بالا (HDL) کاهش می‌دهد.

ترکیبات موجود در گیاه یونجه جذب کلسترول را کاهش و ترشح استروئید‌های خنثی و اسید‌های صفراوی را به مدفوع افزایش می‌دهند.

محتوای منگنز گیاه یونجه می‌تواند در اثرات کاهندگی قند خون این گیاه نقش داشته باشد و ترکیب Medicagol احتمالا مسئول فعالیت ضد قارچی گیاه است.

• نحوه و مقدار مصرف و دوز روزانه در موارد سطوح بالای کلسترول خون ۴۰ گرم از دانه‌های حرارت داده شده، سه بار در روز به همراه وعده‌های غذایی.

• سمیت

در نتیجه مطالعه‌ای شش هفته ای، هیچ گونه علائم سمیت بین شش نفر از افرادی که روزانه مقدار ۱۶۰ گرم گیاه یونجه به مدت سه هفته و به دنبال آن روزانه ۸۰ گرم از گیاه را به مدت سه هفته مصرف کردند، مشاهده نشد. / بهداشت نیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار